Verhuur

Wij met KSA-Chiro Bissegem hebben heel wat materiaal die we slechts een korte periode in het jaar nodig hebben (1 tot 11 juli). Daarom verhuren we een groot deel van ons materiaal in andere periodes.

Tenten

Circustent
Circustent
Deze tent kan zowel op gras of beton worden geplaatst. Ze kan zowel volledig afgesloten worden als volledig open gelaten, en alles wat er tussen ligt. U kunt er ook voor kiezen om een eigen vloer te creëren aan de hand van palletten.
Circustent
Patrouilletent
Deze tent kan enkel op gras worden geplaatst m.b.v. piketten. De tent bestaat uit een binnen en buiten-zeil waarvan het binnenzeil met een rits gesloten kan worden. 3 tenten op voorraad indien deze nog niet verhuurd zijn.
Circustent
Seniortent
Deze tent kan zowel op gras of beton worden geplaatst. Ze wordt altijd volledig afgesloten en heeft aan beide kanten een opening. Deze tent heeft geen grondzeil inbegrepen.

Keukenmateriaal, spelmateriaal etc.

Voor het huren van ander materiaal dient u vorlopig een mail te sturen naar info@ksachirobissegem.be. Een volledige lijst van beschikbaar materiaal wordt later beschikbaar gesteld op deze site.

Contract