Inschrijvingen kamp

Beste ouders en leden het is bijna zover, de grote vakantie staat weer voor de deur.
Voor een KSA-Chirolid betekent het begin van de grote vakantie ook het begin van een groot avontuur, namelijk ons jaarlijks zomerkamp. Dit jaar gaan we richting Eigenbilzen, daar zullen we de wondere wereld van het Wilde Westen leren kennen!
Alle info omtrent het kamp kan je hier in het kampboekje vinden.

Kampboekje

Wie kan er inschrijven?

Iedereen tussen 6 en 16 jaar mag mee met ons op kamp. Ook niet ingeschreven leden zijn dit jaar weer welkom (vanaf 07/06 inschrijven) om met ons mee te gaan op kamp! Omdat wij ondervinden dat vele kinderen graag op kamp zouden willen gaan, maar door allerlei omstandigheden zich moeilijk kunnen aansluiten bij een jeugdbeweging, laten wij ook niet-leden toe om deel te nemen aan het kamp. Voor deze personen ligt de kampprijs dan wel iets hoger omwille van de extra verzekeringskost. Vriendjes en vriendinnetjes, neefjes en nichtjes,… IEDEREEN IS WELKOM!

Inschrijven

De inschrijvingen gebeuren dit jaar online, maar er is ook de mogelijkheid om een thuisbezoek aan te vragen.

Inschrijven kan online, via onderstaande knop. Mocht u hierbij moeilijkheden ondervinden helpen we u graag bij een thuisbezoek of via mail/facebook.

Inschrijven

Medische fiche

Een inschrijving is pas compleet wanneer u een bevestigingsmail hebt gekregen na het inschrijvingsformulier én wanneer de betaling van het inschrijvingsgeld gebeurde. Vergeet zeker ook de medische fiche niet in te dienen op woensdag 26/06.

Kostprijs

Het inschrijvingsgeld bedraagt €175 voor het klein kamp, €200 voor het groot kamp. Vanaf de tweede (en derde, vierde,...) dochter/zoon bedraagt de prijs €5 minder.
Voor niet-leden wordt een meerprijs van €15, dit om de extra verzekeringskosten te dekken. Hier geldt ook de €5 korting voor de tweede (en derde, vierde,...) dochter/zoon.

Betaling

De betaling kan via overschrijving gebeuren of kan cash meegebracht worden op de kampwake op woensdag 26/06. Al moedigen we een betaling via overschrijving sterk aan.

Overschrijven van het inschrijvingsgeld kan via: BE79 7340 6880 4533 met mededeling: ‘Naam(kind)+Voornaam(kind)+afdeling’.

Inschrijvingen sluiten op 21/06!

Nog vragen?

Bij vragen kunt u ons bereiken via mail op info@ksachirobissegem.be of op onze Facebookpagina.