Kledij

Zoals in iedere jeugdbeweging is een uniform verplicht. Momenteel zijn we nog een fusiebeweging. Hierdoor behouden we alle vorige T-shirts en truien van KSA als van Chiro. We blijven onze stock uitgebruiken tot we naar 1 gemeenschappelijke trui en T-shirt kunnen overschakelen. Voor de jongens vragen wij om te komen in een trui of T-shirt en vanaf het middelbaar in KSA-hemd. Bij de meisjes vragen we om altijd in Chirorok komen en ook ofwel een T-shirt of trui te dragen.

De Banier

hemd
Hemd
Hemd
€25
Nieuw
Rok
rok
rok
€36
kind
€42
volwassen
Kousen
Kousen
Kousen
€15
nieuw
Muts
Muts
Muts
€10
nieuw
sjaaltje
Sjaaltje
Klein ksa-logo in de hoek
€3
nieuw
trui
Trui
Trui met nieuwe logo
€25
Nieuw
€12,5
Oud logo
tshirt
T-shirt
T-shirt met nieuwe logo
€10
Nieuw
€4,5
Oud logo

Bestellen

Het bestellen van kledij gebeurt dit jaar online , dit om contact zoveel mogelijk te verkleinen maar ook om het papierwerk wat te reduceren; twee vliegen in 1 klap. Dit betekent dus dat het systeem nog in kinderschoentjes staat. Bij vragen kunt u ons bereiken via mail op info@ksachirobissegem.be, op onze Facebookpagina of bij de kledijverantwoordelijken: leider Miel en leidster Ines.

Indien u een bestelling heeft geplaatst kunt u deze (indien het door u bestelde kledingstuk in voorraad is) de eerstvolgende activiteit ophalen bij leider Miel of leidster Ines.

U kan het bedrag van de kledij over schrijven op volgend rekeningnummer: BE79 7340 6880 4533, met als mededeling: ‘Naam + voornaam + bestelling’. Of u kan het bedrag ook cash betalen op de eerstvolgende werking. Voor de jullie en onze veiligheid, gaat onze voorkeur naar de online overschrijving, om zoveel mogelijk contact te vermijden.

Bestellen