Info

Waar en wanneer?

Elke zaterdagmiddag staan de leiders en leidsters uw zoon en/of dochter op te wachten aan ons Bissegemse jeugdlokaal op de rietput parking. Een activiteit start om 14u stipt en duurt tot 16u30. Van daaruit vertrekken we met de kinderen naar pleintjes en bossen over heel Bissegem om er een fantastische zaterdag namiddag te beleven.

Uniform

Zoals in iedere jeugdbeweging is een uniform verplicht. Momenteel zijn we nog een fusiebeweging. Hierdoor behouden we alle vorige T-shirts en truien van KSA als van Chiro. We blijven onze stock uitgebruiken tot we naar 1 gemeenschappelijke trui en T-shirt kunnen overschakelen.

Voor de jongens vragen wij om te komen in een trui of T-shirt en vanaf het middelbaar in KSA-hemd. Bij de meisjes vragen we om altijd in Chirorok komen en ook ofwel een T-shirt of trui te dragen. De ouderen die een KSA-hemd willen kopen, kunnen dit in het begin van het jaar bestellen via één van de leiding. Je kunt een uniform kopen en/of bestellen op de eerste drie activiteiten van het jaar en op onze website.

Meer info hierover kunt u vinden bij Uniform.

Facebook

Af en toe gebeurt het wel eens dat er foto's van KSA-Chiro-zaterdagen, weekends, kampen en speciale activiteiten op onze pagina geplaatst worden. Daar zijn ook al onze evenementen terug te vinden. Volg ons dus zeker ook onze Facebook pagina.