Inschrijven

De inschrijvingen gebeuren dit jaar weer online, dit doen we om het papierwerk wat te reduceren.

Het lidgeld bedraagt € 45. Vanaf de tweede (en derde, vierde,...) dochter/zoon bedraagt de prijs € 43. Inschrijven kan online en op de eerste 3 activiteiten. Eventueel kan inschrijven ook nog tijdens het jaar gebeuren.

Inschrijven

+

Medische Fiche

Overschrijven van het lidgeld kan via: BE79 7340 6880 4533

GEEN MEDISCHE FICHE = NIET INGESCHREVEN

Verzekering

Alle leden van de KSA-Chiro worden automatisch verzekerd voor:

Persoonlijke ongevallen & Burgerlijke aansprakelijkheid

Deze verzekering geldt tijdens de KSA-Chiro, maar ook onderweg voor en na de activiteit. De verzekering loopt door tot na het kamp. Niet-leden die meegaan op kamp, betalen een extra verzekering.

Jongens worden ingeschreven bij KSA Nationaal en meisjes bij Chiro Nationaal. Van verzekering houdt dit gewoon in dat er andere verzekeringsfiches zijn.

Bij vragen kunt u ons bereiken via mail op info@ksachirobissegem.be, op onze Facebookpagina of op zaterdag namiddag.

* verzekering geldt enkel voor ingeschreven leden of op door ons gecommuniceerde ledenwervingsdagen.

Uitgebreide info:

Verzekering KSA
Verzekering Chiro

Fiscale voordelen

Mutualiteit

Afhankelijk van mutualiteit waartoe uw gezin behoort, kunt u (gedeeltelijk) uw inschrijvingsgeld of kampen terugbetaald worden.

Zowel de te ondernemen stappen als het terugbetaalde bedrag zijn voor iedere mutualiteit anders. Informeer daarom grondig bij de mutualiteit waarbij u bent aangesloten.

Belastingen

Voor kinderen onder de 14 jaar kunnen ouders sinds 2020 een belastingsvermindering krijgen voor de kosten die ze maakten voor de opvang van hun kinderen. Die belastingsvermindering geldt in principe voor alle activiteiten waarvoor apart betaald wordt (bijvoorbeeld kamp, weekends …). Let wel, de dagdagelijkse werking en lidgelden komen niet in aanmerking!

Na een kamp of weekend kan je een fiscaal attest aanvragen. Dit is een bewijs dat aantoont dat jouw zoon en/of dochter deelnam aan een weekend en/of kamp van KSA-Chiro Bissegem. Een fiscaal attest wordt niet automatisch uitgeschreven, dit moet uitdrukkelijk aangevraagd worden bij de hoofdleiding.

Let op, vanaf het inkomstenjaar 2022 zullen er een aantal zaken veranderen. Wij doen ons best om u hier van op de hoogte te houden.